Prodej bytu 2+kk 70 m², Ivanovice na Hané

Cena na dotaz

cena k jednání, včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Šebestová s.r.o.

Ruprechtov, Ruprechtov 42

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Představujeme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem prostorného a moderního bytu v novostavbě s balkonem a sklepem v Ivanovicích na Hané.
Při vstupu do tohoto krásného bytu vás okamžitě pohltí pocit prostoru a světla. Obývací pokoj s kuchyní o rozloze 29 m2 je připravený na to, aby se stal centrem vašeho domova a místo pro vaše rodinné a společenské chvíle. Velká okna poskytují dostatek denního světla a nabízejí výhled na okolní klidné prostředí. Pro umístění kuchyňské linky si můžete vybrat hned ze dvou míst a doladit tak celý prostor interiéru k dokonalosti podle Vašich představ a snů.
Prostorná ložnice slibuje klidné útočiště pro váš odpočinek i relaxační momenty. Na balkóně o rozloze 10 m2 si můžete vychutnat svou ranní kávu nebo večerní skleničku vína. Koupelna, stejně jako samostatné WC, jsou ztělesněním dokonalého spojení funkčnosti, estetiky a luxusu, které z bydlení dělá nejen místo k životu, ale i odpočinku a uvolnění. Každý, kdo vstoupí do tohoto prostoru, se okamžitě ocitne v oáze klidu, kde každý den začíná a končí v atmosféře pohody a elegance.

Ivanovice na Hané je místo s bohatou historií a skvělou občanskou vybaveností. Vše, co potřebujete pro pohodlný život, najdete v dosahu - školy, obchody, restaurace, zdravotnická zařízení a mnoho dalšího. Pro milovníky přírody a sportu je zde řada možností, jak trávit volný čas.

Tento byt je ideální volbou pro páry i rodiny, které hledají kombinaci moderního bydlení a klidného životního prostředí. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu a na to, až vám předáme klíče k vašemu novému domovu. Šebestová reality - reality s citem pro domov.

Základní údaje

Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod, Místní zdroj
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod, Místní zdroj
Inženýrské sítě Plyn
ID nemovitosti 10465
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 70 m²
Patro 1
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Šebestová s.r.o.

Ruprechtov, Ruprechtov 42

Zobrazit kompletní nabídku RK

Šebestová s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist